Palvelumme

KORJAUKSISTA

Haluamme rohkaista ihmisiä korjauttamaan vaatteensa. Meiltä tullaan välillä anteeksi pyydellen kysymään, että korjaammeko vaatteita. Korjaamme kyllä! Oikeilla huoltotoimenpiteillä ja korjaamisella vaatteen ikää voi pidentää huomattavasti. Jos sinua askarruttaa vaatteesi kunto, niin suosittelemme tuomaan sen meille ompelimoon näytille. Katsotaan yhdessä mitä sille on mahdollista tehdä ja pystymme antamaan suuntaa-antavan hinta-arvion vaatteen korjauksesta paikanpäällä.

MUODISTAMISESTA

Hyvälaatuisia vaatteita on sääli heittää pois vain sen takia, että muoti on muuttunut. Jos kaapissasi lojuu vanhoja vaatteita, jotka kaipaavat päivitystä tähän päivään, niin muodistus voi olla sopiva vaihtoehto.

Soita ja kysy lisää tai tule käymään ompelimossamme!

Mittatilausvaate

Mittojesi mukaan valmistettu vaate istuu täydellisesti juuri sinulle. Pääset itse suunnittelemaan haluamasi vaatteen ja meiltä saat neuvoja materiaalihankinnoissa. Aloitamme mittatilausvaatteen tekoprosessin suunnittelupalaverilla, jolloin otamme asiakkaan mitat ja käymme läpi halutun vaatteen käyttötarkoituksen ja erilaisia mallivaihtoehtoja. Katsomme yhdessä millainen kangas ominaisuuksiltaan sopisi parhaiten kyseiseen vaatteeseen.

Jos harkitset vaatteen teetättämistä, niin soita tai tule käymään ompelimossamme!

Lähetä viesti